Lyssna

Resursbanken

I resursbanken kan du både hitta och dela med dig av länkar till resurser inom området högskolepedagogisk utveckling. Se inspelningar av redan genomförda aktiviteter i puffarna.

Resultat: 1 träffar
Filter

Välj filter

Tillbaka

Tillbaka

Resultat: 1 träffar

 • Designing Online Assessment. Solutions that are Rigorous, Trusted, Flexible and Scalable

  , öppna i ny flik
  Taggar för tipset,
  Examination Digitalisering
  Dokument/Rapport/Litteratur
  Vem har tagit fram materialet: UHR
  Inkommet: 2023-05-15
  Kortare beskrivning av tipset, Den här rapporten är resultatet av en specialintressegrupp (SIG) för onlinebedömning, som representerar 17 medlemsinstitutioner inom EADTU.

  Gruppens uppdrag är att dela medlemmarnas lokala expertkunskap om hur man utformar och planerar institutionella strategier för onlinebedömning samt erfarenheter från genomförandet under Covid-19-pandemin och i en värld efter pandemin.

  Rapporten inkluderar en "baslinje" av utmaningar, metoder och nya framsteg under pandemin, exempel på forskning och innovation inom onlinebedömning samt de stödjande (eller icke-stödjande) nationella policys och ramverk som definierar bedömningskontexten för institutionerna.

  Den innehåller också praktiska exempel ("Goda exempel") från SIG-medlemmar som kan hjälpa till, om inte inspirera till att utveckla bättre metoder och nytt tänkande på andra medlemsinstitutioner.