Lyssna

Resursbanken

I resursbanken kan du både hitta och dela med dig av länkar till resurser inom området högskolepedagogisk utveckling. Se inspelningar av redan genomförda aktiviteter i puffarna.

Resultat: 1 träffar
Filter

Välj filter

Tillbaka

Tillbaka

Resultat: 1 träffar

 • När, hur och varför passar AI i olika examinationsformer?

  , öppna i ny flik
  Taggar för tipset,
  Examination Teknik Digitalisering
  Webbinarium
  Vem har tagit fram materialet: ITHU
  Inkommet: 2023-10-24
  Kortare beskrivning av tipset, Under seminariet kommer olika examinationsformer att illustreras genom några korta filmer. Vi får höra de medverkande diskutera och kontrastera examinationsformerna. Hur AI kan användas som en del av examinationen kommer att tas upp. Du som deltar kommer att få möjlighet att ställa frågor till de medverkande.
  Seminariet modereras av Birgitta Bergvall-Kåreborn, rektor vid Luleå tekniska universitet och ordförande i SUHF:s expertgrupp för högskolepedagogiska frågor. ITHU håller i tekniken.

  Vi hoppas att du som deltar får med dig ny inspiration kring vilka examinationsformer som är möjliga, och hur AI kan spela en roll i dessa – både som hot och möjlighet.

  Det här digitala seminariet arrangeras av SUHF:s expertgrupp för högskolepedagogiska frågor i samarbete med Nätverket för IT i högre utbildning (ITHU) och högskolepedagogiska lyftet inom HPU.